Koen Wauters en Valerie De Booser hebben slecht nieuws voor hun kinderen: Dit is er aan de hand

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De feestdagen zijn de uitgelezen periode om tijd door te brengen met de familie. Dat is ook zo voor Valerie De Booser en haar gezin.

Kerstmis viert Valerie De Booser samen met haar man en hun twee kinderen, Zita en Nono. “Dat is traditie. Ik hou enorm van de kerstsfeer. Die gezelligheid van het samenzijn met je familie... En een grote kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken. Net als cadeaus. Al proberen we daar niet te zot in te doen. Ik hoop altijd op een geschenk met een persoonlijke touch, maar dat hoe zeker niet veel te kosten”, zegt Valerie in Story.

Ook oudjaar vieren Zita en Nono nog met hun familie. “Ze zouden maar al te graag weggaan, maar Koen en ik vinden hen nog te jong”, aldus Valerie. “Naar een feestje bij een vriend of vriendin thuis kan wél. En daar leggen ze zich bij neer. Pas op, ze proberen wel tot hoever ze kunnen gaan, hoor. ‘Mama, iedereen van de klas mag gaan en ik niet’, krijg ik dan te horen. Waarop ik antwoord: ‘Dat kan best zijn, maar jullie mogen ook dingen die anderen nog niet mogen.’”