Opvallende ontdekking na aangekondigde relatiebreuk van Koen Wauters en Valerie De Booser: “Dit is plots spoorloos verdwenen”

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De scheiding van Valerie De Booser en Koen Wauters is groot nieuws. Het is een zware klap voor veel mensen. Vlaanderen voelt enorm mee met het ex-koppel.

Koen Wauters en Valerie De Booser worden nu ongetwijfeld geconfronteerd met heel wat vragen, zoals ‘Hoe zal de opvoeding van Zita en Nono verder verlopen?’, maar ook: ‘Wie gaat waar wonen?’.

Ruim anderhalf jaar geleden verhuisde het gezin van Heffen bij Mechelen naar het Gentse, officieel om dichter bij de familie van Valerie te gaan wonen. De Showbizzsite vraagt zich af of Koen Wauters misschien toen al een toegeving deed om zijn huwelijk met Valerie te redden?

Hun villa in Heffen staat ondertussen bijna een jaar te koop. Of stond. Want de Showbizzsite ontdekte dat de villa zaterdagavond nog gewoon op luxevastgoed.be terug te vinden was, en zondagochtend spoorloos verdwenen lijkt te zijn. Heeft Koen de verkoop laten schrappen en wil hij terug naar Heffen verhuizen?

Wat zal er met hun huidige woning in het Gentse gebeuren? Blijft Valerie er wonen of is Koen de gelukkige, of zullen ze allebei een nieuwe woonst zoeken?