VTM

Koen Wauters moet er niet van weten: “Ik walg daarvan, da’s ronduit zielig”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Koen Wauters en Valerie De Booser deelden vorig weekend mee dat ze na 17 jaar uit elkaar gaan. Een klap voor Vlaanderen.

Bij hun aankondiging benadrukten Koen Wauters en Valerie De Booser dat er geen derde partij in het spel is, en dat ze in goede verstandhouding uit elkaar gaan. Dat laatste hoeft niet te verwonderen. Koen was immers altijd zeer duidelijk wat betreft overspel.

“Als ik in een relatie zit, ben ik altijd trouw”, zei Koen daarover. “Dat kan ik met de hand op het hart zeggen. Ik word 50, maar ik heb nog nooit een liefje, laat staan mijn vrouw, bedrogen. Ik kíjk zelfs niet naar andere vrouwen. Naar een meisje staren met een mond vol kwjl, dat vind ik ongepast en bijzonder onrespectvol.”

“Geloof het of niet, maar bedriegen zit niet in mijn systeem. Ik walg daar zelfs van, ik kan het emotioneel niet aan. Bij mij moeten ze ook niet afkomen met: ‘Ja maar, ik had gedronken...’ Ik moet daarmee lachen. Da’s ronduit zielig.’

En die afspraak was heilig ten huize Wauters-De Booser. “Daar maak ik me geen zorgen over”, vertelde Koen. “Valerie is zo niet. Ik ben totaal geen jaloers type en bij haar is dat sowieso ook niet nodig. Zij straalt iets uit van: bij mij moet je niet proberen. Eenmaal zij voor jou kiest, dan kiest ze all the way voor jou.”