VTM

Kürt Rogiers en zijn vrouw staan voor ultieme relatietest: “Er zit een relatiecrisis aan te komen”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Voor Kürt Rogiers breekt maandag in ‘Beat VTM’ niet alleen een aartsmoeilijke opdracht, maar ook een kleine relatietest aan. Dat schrijft Het Laatste Nieuws zondag.

Maandag is op VTM de tweede aflevering van Beat VTM te zien. Daarin gaat Kürt Rogiers de strijd aan. Hij wordt door onbekende Vlaming Kim uitgedaagd om in 100 dagen tijd een echte dameskapper te worden.

Voor deze uitdaging stelt Kürt ook zijn eigen vrouw Els aan als proefkonijn. Die stelt het geduld van haar kapper flink op de proef. “Ik vind de klant een beetje te luidruchtig”, besluit Kürt. “Ik denk dat er een lichte relatiecrisis zit aan te komen.”

Ook in Dag Allemaal vertelt Kürt Rogiers deze week dat zijn vrouw Els een lastige klant was. “Ik dacht: die gunt mij dit en zal mij voor de camera niet zomaar op mijn plaats zetten. Ja, amai, viel dat tegen! Ze stelde mij totaal niet op mijn gemak”, aldus Kürt in het weekblad.

Of Els haar nieuwe coupe uiteindelijk geslaagd vond en wie de uitdaging won, dat zie je maandagavond om 20.35 uur in de tweede aflevering van Beat VTM, op VTM.