Zo bespaar je makkelijk 100 euro per vlucht

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Met het hele gezin op reis gaan met het vliegtuig kan een dure grap zijn. Met deze handige tip kun je bij lagekostenmaatschappij Ryanair tot 60% besparen.

De vluchten bij Ryanair zijn doorgaans erg goedkoop. De prijs begint pas op te lopen wanneer je extra’s begint toe te voegen zoals plaatskeuze en handbagage. Enkel een kleine handtas of laptoptas is inbegrepen in het goedkoopste ticket.

Money Saving Expert, de website van financiële goeroe Martin Lewis, kwam er echter achter dat je de extra’s op verschillende manieren kunt boeken. En dat dat een verschil maakt in de prijs. Volgens hen loont het steeds de moeite te kijken wat het goedkoopste is, extra’s toevoegen aan je ticket of je ticket zelf upgraden.

“We kwamen er achter dat het goedkoopste ticket, waarbij je zelf je stoel kiest en handbagage toevoegt, de prijs kan drukken”, aldus Money Saving Expert. “Zo hebben we een gezin van vier gevonden dat meer dan 100 euro kon besparen op een vlucht, gewoon door de extra’s zelf bij te boeken.”