Ensor (20) werd zwaar toegetakeld: "Ze wilden de borsten van mijn zus betasten"

door: STS
Afbeelding bron: Photonews
Een jongeman uit As is in het ziekenhuis beland nadat twee mannen hem lelijk toetakelden. Het slachtoffer wilde zijn zus beschermen tegen ongewenste intimiteiten.

De feiten speelden zich af in een café in Bocholt. Ensor Praczijk (20) en zus Angie (17) zouden er door hun vader worden opgehaald.

Toen die het café binnenstapte, merkte hij hoe een man liet blijken de borsten van Angie te zullen betasten. Het kwam tot een woordenwisseling, maar hij werd door security aan de kant geduwd. Uiteindelijk grepen twee mannen zoon Ensor.

Schedel

"Hij werd opgepakt en als een steen op de grond gegooid, met het hoofd naar beneden. Een vriendin zei me dat ze de schedel van mijn zoon hoorde kraken", vertelt moeder Debby in Het Belang van Limburg.

De daders bleven vervolgens stampen op de jongeman. Hij belandde in het ziekenhuis met een hersenschudding, hechtingen in zijn gezicht, een gebroken neus en een snijwond van acht centimeter.

Camerabeelden

De politie is nog op zoek naar de daders. De uitbater van de zaak heeft camerabeelden overhandigd, die mogelijk tot identificatie kunnen leiden.