Vrouw uit Wellen met spoed naar ziekenhuis gebracht: “En ik ben ook mijn hondje Riet kwijt”

door: PMN
Afbeelding bron: Facebook
Sinds woensdag ligt de 51-jarige Sabine Hendriks uit Wellen in het ziekenhuis. Ze brak haar twee armen na een val.

Het liep afgelopen woensdag mis voor Sabine Hendriks aan het station in Alken. Ze wilde een kaartje kopen een dagje Blankenberge. Sabine had ook haar 7 maanden oude hondje Riet bij.

Om nog een onduidelijke rukte Riet zich los van de leiband. “Daarna liep ze de straat op”, vertelt haar vriend Koen Vanschoenwinkel in Het Belang van Limburg. 

“Gelukkig bleef de leiband vastzitten onder een wiel van haar wagen waardoor Sabine hem kon pakken. Maar dan gebeurde het onwaarschijnlijke: terwijl ze nog bezig was de leiband los te maken, rende Rietje om haar heen waardoor ze verstrikt raakte in de leiband. Ze verloor haar evenwicht en viel met beide armen op het voetpad. Ze schreeuwde het uit van de pijn en in paniek koos de pup het hazenpad.

Sabine werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Koen heeft nog een poging ondernomen om Rietje te zoeken, maar zijn zoektocht leverde niets op.

De VZW Lost Dogzz doet een oproep aan al wie meer informatie heeft over Rietje. Die personen kunnen zich melden op de facebookpagina van Vzw LOSTDogzzz BE/NL. Men kan ook bellen naar Koen op het nummer 0492/73.89.11.