Philippe Clement zit met maagproblemen

door: BVDO
Philippe Clement zit met iets in zijn maag en liet dat na de derby tegen Cercle Brugge ook duidelijk horen. Hij vindt het niet kunnen dat analisten zeggen dat Club Brugge door de VAR bevoordeeld wordt.

Philippe Clement reageerde na de Brugse derby op uitspraken van ex-voetballer en analist Thomas Chatelle bij Proximus. De ex-speler van Anderlecht en Genk liet vallen dat Club Brugge bevoordeeld wordt door de VAR.

"Ik heb een probleem met scheidsrechters die niet eerlijk zijn of niet correct fluiten”, zei Chatelle. “Het begon met die goal tegen Antwerp, die niet duidelijk over de lijn was. Daarna waren er nog beslissingen in het voordeel van Club. Het begint vervelend te worden. Club wordt systematisch bevoordeeld door de arbitrage."

"Ik zit er mee in mijn maag en moet hier een duidelijk signaal geven”, zei Clement. “Ik begrijp dat je een mening hebt over een doelpunt of een fase. Ik heb die ook. Maar als je zegt dat Club structureel bevoordeeld wordt, overschrijd je een grens als analist. En ik hoop dat dit dan geen effect heeft op de mensen die onze wedstrijden moeten leiden. Wat misschien vandaag het geval was.”