Marco Borsato zeer hard aangepakt op sociale media: Dit is er aan de hand

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Vorige week kwam aan het licht dat Marco Borsato ook zou zijn vreemdgegaan met de vriendin van een kameraad. Toen Leontine daarachter kwam, vroeg ze de scheiding aan.

Door de nieuwe onthullingen zou de 53-jarige zanger nu helemaal van zijn voetstuk tuimelen. Volgens TV Familie wordt Marco Borsato op sociale media hard aangepakt. ‘Bah, smeerlap!’, ‘Kneus!’, ‘Sukkel’ en ‘Die man heeft levens vernield’, dat zijn het soort verwijten die mensen hem naar het hoofd slingeren.

Leontine is na de aankondiging van de huwelijksbreuk met een vriendin naar Thailand vertrokken om tot rust te komen. Marco, die bij zijn moeder is ingetrokken, is even teruggekeerd naar de echtelijke woning in Blaricum. ‘Hij is een getekend man’, schrijft het weekblad Privé. ‘Zijn gezicht staat zorgelijk door alle verdriet en stress.’ Volgens bronnen wordt Marco verteerd door schuldgevoelens en spijt.

Leontine krijgt veel steun, meldt TV Familie. ‘Dit is triest voor hun als gezin’, schrijft iemand op Marco’s Instagrampagina. ‘Jammer dat Marco het niet zo nauw nam. Veel waardering voor zijn vrouw. Al die jaren niet gezeurd en vergeven. Groot doel zal in het teken van hun kids hebben gestaan. Knap van haar! Nu vliegen de kids uit en is de laatste keer vreemd gaan de druppel geweest. Leontine kiest voor zichzelf. En terecht. Marco zal zich nog menigmaal achter de oren krabben. Zoveel toewijding vindt hij nooit meer en dan van zo’n leuke vrouw. Wat een uitstraling! Knap dat zij nu voor zichzelf kiest.’