"Ik kan dat nu wel vertellen, want Michael Verschueren is nu toch bijna weg"

door: BVDO
Johan Boskamp werd met RSC Anderlecht drie keer kampioen en dus heeft hij wel een klik met paarswit. En die klik werd dit seizoen bijna weer in ere hersteld. Bijna.

Boskamp hield een videocall met Sporza en vertelde honderduit. Zoals we gewoon zijn van hem. "Ik kan dat nu wel vertellen, want Michael Verschueren is nu toch bijna weg bij Anderlecht, op een smerige manier in mijn ogen. Maar toen hij net was aangesteld, heeft hij mij gepolst om weer bij Anderlecht te komen, net als Zetterberg en Arnesen."

Boskamp had zijn eisen, maar die werden niet ingewilligd. "Ik zei tegen Michael: 'Ik wil eerst met Marc Coucke spreken, want ik wil hem zeggen dat hij tijdens de rust niet in de kleedkamer mag komen of de polonaise moet beginnen te dansen.' Nadien heb ik niets meer gehoord."

De stoelendans bij paarswit is volgens Boskamp geen goede zaak, al weet hij ook wel dat Anderlecht opnieuw boven water zal komen. "Elke 6 maanden zijn er andere mensen, een heel deel daarvan ken ik zelfs niet. Dan kom je niet geloofwaardig over. Maar Anderlecht komt altijd terug! Al zal het misschien toch nog een tijdje duren."