‘Eden Hazard zal de Ballon d’Or winnen bij Real Madrid’

door: BVDO
Afbeelding bron: Photonews
Bondscoach Roberto Martinez heeft in een interview gezegd dat Rode Duivel Eden Hazard sterker dan ooit uit zijn blessure zal komen.

De start van Eden Hazard bij Real Madrid ging compleet de mist in door aanhoudend blessureleed en de coronacrisis. "Hazard zal slagen", vertelt Martinez aan Cadena SER. "Soms heb je een moeilijke start nodig in je nieuwe club om echt alles te geven wat je binnenin hebt en te begrijpen wat een club als Real Madrid betekent. De fans kunnen gerust zijn, hij zal een tijdperk neerzetten.”

Tijdens de lockdown heeft Hazard volgens Martinez een stevige vooruitgang geboekt in zijn herstel en is hij klaar om te schitteren als nooit te voren. "Er zijn geen spelers zoals hij, hij kan de Ballon d'Or winnen. Hazard is erg blij en tevreden te midden van de bezorgdheid die we allemaal als mens hebben. Alles wat moest gedaan worden, heeft hij tot in de kleinste details opgevolgd.”

Martinez is er dan ook van overtuigd dat Hazard het seizoen sterk ging eindigen, als dat was uitgespeeld. "Hij zou het seizoen met Real Madrid zonder problemen afsluiten en nu zal het nog veel beter zijn als hij terugkeert.”