Action roept product terug naar de winkel: “Schadelijke chemische stof”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Action roept zijn klanten op om een bepaald product meteen terug naar de winkel te brengen. Er is een vermoeden dat er schadelijke chemische stoffen aanwezig zijn in het product.

Het gaat om Ooozzy Slime.Sambro International Ltd. is op de hoogte gebracht van een mogelijk probleem met het Nitrosamine-gehalte in het slijmartikel SAM-3374-AC.

Uit de laboratoriumresultaten blijkt dat deze producten een mogelijk schadelijke chemische stof kunnen bevatten die bekend staat als NDELA. Er is een mogelijkheid dat deze chemische stof via de huid wordt geabsorbeerd, wat kan leiden tot gezondheidsproblemen, daarom volgen wij de deskundige aanbeveling van de Nederlandse Voedsel-en Warenautoriteit (NVWA) om het product uit de handel te nemen.

Als u dit product vanaf december 2018 bij de Action heeft gekocht, geef dan de productcode door zoals hierboven aangegeven. Als het overeenkomt met de bovenstaande afbeelding en de genoemde artikelcode, stop dan onmiddellijk met het gebruik en breng het artikel terug naar de winkel waar u het gekocht hebt.

U ontvangt hiervoor de volledige terugbetaling van de prijs van het product.

Tags action