Heel wat mensen teleurgesteld na superpromotie van ALDI: “Konden niet weten dat er een coronacrisis zou zijn”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Mensen staan in rijen aan te schuiven bij ALDI voor een promotie maar blijven met lege handen achter. Ze zijn erg teleurgesteld.

Er was vandaag een promotie in ALDI die heel wat mensen aanspreken. Voor amper 379 euro biedt de supermarktketen een opblaasbare jacuzzi aan, geschikt voor vier personen. Een spotprijs want op Bol.com betaal je voor zo’n jacuzzi al snel een bedrag van 990 euro. “Op =op. Mochten deze producten ondanks zorgvuldige planning te snel uitverkocht zijn, dan vragen wij hiervoor uw begrip”, staat in de folder te lezen.

En daar werden vanmorgen veel klanten mee geconfronteerd. Nog voor openingstijd stonden er overal in het land lange wachtrijen aan de filialen van ALDI. Maar veel mensen bleven met lege handen achter. Volgens Het Laatste Nieuws werden er maar vijf à tien jacuzzi’s geleverd.

Coronacrisis
“Bij elke actie die wij voeren, stellen wij alles in het werk om voldoende voorraad te voorzien in onze winkels”, reageert Dieter Snoeck, woordvoerder van ALDI België, aan de krant. “We konden op het moment van inkoop, enkele maanden geleden, echter niet voorspellen dat de coronacrisis ervoor zou zorgen dat heel wat Belgen hun vakantie in eigen tuin zouden doorbrengen.”

“Daardoor is een extra grote vraag ontstaan naar dit soort zomerse producten, die ook in verschillende andere winkels uitverkocht zijn. We vinden het uiteraard jammer dat onze klanten teleurgesteld zijn, en zullen contact opnemen met de leverancier om te trachten een nieuwe actie op poten te zetten.”

Tags aldi