“Vergeet me nooit alsjeblieft”: Jonge vader neemt op hartverscheurende wijze noodgedwongen afscheid van zijn dochtertjes

bron: Mirror UK
door: Redactie
Afbeelding bron: Hill Daily Mail WS
Neil Cooper is 35 jaar oud en trotse vader van twee meisjes, die alles betekenen voor hem. De man kreeg te horen dat hij een ernstige vorm van kanker had. De dokters gaven hem nog alle kansen, maar de toestand van Neil ging al gauw drastisch achteruit.

Niet veel later nadat hij de diagnose van de dokters te horen kreeg, lag Neil Cooper op zijn sterfbed met zijn twee dochtertjes Scarlett (7) en Sienna (5) aan zijn zijde. “Hij hield zo veel van zijn dochters. Hij zou alles voor hen gedaan hebben”, vertelt de moeder van Neil die in het ziekenhuis aan de vreselijke ziekte is overleden. Zijn laatste woorden voor zijn dochtertjes gaan door merg en been: "Vergeet me alsjeblieft niet!"

Neil Cooper leed aan slokdarmkanker. De diagnose betekende een grote emotionele klap voor hem. “De dokters begrepen niet waarom Neil op zijn leeftijd door zo’n ernstige vorm van kanker getroffen werd”, vertelt zijn moeder.

Al met Kerstmis voelde Neil aan dat hij niet meer lang te leven had. “Het zal een van de laatste keren zijn dat ik de meisjes zal zien”, vertelde hij toen nog. Sindsdien ging het alleen nog maar achteruit met Neil.

De dood van Neil zorgt voor veel verdriet binnen het gezin. “De meisjes missen hem ontzettend hard. Ze hielden erg veel van hem. Nog steeds.” Ook de vrouw van Neil bijft in tranen achter. “Ik kwam uit een ontzettend moeilijke relatie toen ik Neil ontmoette”, vertelt Deborah Toye. “Mijn vrienden zeiden dat er nog genoeg vis was in de zee en toen ontmoette ik Neil. Het klikte meteen.”

(Bron foto's: Hill Daily Mail WS)