Ouders brengen zoontje naar het ziekenhuis, artsen schrikken zich rot als ze ontdekken wat er aan de hand is met hem

bron: Washington Post
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
Al sinds zijn elf jaar kampt Emanuel Zayas met ernstige gezondheidsproblemen. De jongen kreeg een tumor in het aangezicht, wat zijn leven bedreigde. Toen de artsen dit zagen, schrokken ze enorm.

De Cubaanse jongen had een genetische aandoening waardoor er een tumor in zijn neus groeide. Die werd echter zo groot als een basketbal en woog wel 4,5 kilogram. De jongen kon nog amper ademen of eten. De artsen in Cuba konden niets meer voor hem doen, dus ging hij samen met zijn ouders naar de Verenigde Staten voor een operatie die zijn leven moest redden.

Aanvankelijk reageerde iedereen opgelucht toen bleek dat de operatie succesvol was verlopen. Al snel ging het de verkeerde richting uit met Emanuel. Hoewel er niets te zien was aan de jongen, waren zijn nieren en longen het stilaan aan het begeven. De artsen beseften al snel dat er een mirakel moest gebeuren om het leven van de jongen nog te redden.

Emanuel is uiteindelijk gestorven aan de gevolgen van de operatie. In een video is te zien hoe erg de jongen eraan toe was. De beelden zijn niet geschikt voor gevoelige kijkers.