VTM

Eline De Munck geschrokken toen ze over straat liep: “Ik ga u kapotmaken, echt waar”

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Eline De Munck was toch even geschrokken toen ze onlangs over straat liep. Plots riep er iemand wat naar haar.

Eline neemt deel aan het VTM-programma ‘Boxing Stars’. Ze is zich aan het voorbereiden. "Ja, ik ben volop aan het trainen voor 'Boxing Stars', een nieuw programma dit voorjaar op VTM. Bijna dagelijks ga ik lopen en drie keer per week boksen bij Hubert Fierens, de coach van de nationale ploeg”, zegt Eline in Het Laatste Nieuws. 

“Hij drilt mij als was ik een professional en verplicht me zelfs om de juiste termen voor de verschillende slagen te gebruiken. Dat soort deskundigheid steekt mij wel aan. Dat had mijn coach bij 'Sterren op de Dansvloer' ook."

Moordend
Maar de tegenstandster is blijkbaar moordend. “Ik heb de competitiviteit van het programma wel zwaar onderschat. Ik dacht: wat vrouwen onder elkaar die gaan boksen, dat zal er toch nog een beetje gemoedelijk aan toegaan. Niet dus.” 

“Mijn tegenstandster - haar naam mag ik nog niet verklappen - en ik kwamen elkaar onlangs toevallig tegen en zij begon meteen heftig te roepen van: 'Ik ga u kapotmaken, echt waar. Ik ben elke dag aan het trainen en ik ben allemaal boksfilms aan het kijken. Ge gaat eraan, Eline!' Slik. Dat maakte wel indruk. Zo had ik het niet verwacht."