Legt vriendin van Wout Bru bom onder hun relatie? "Ze is stikjaloers"

bron: TV-Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Playboy-model Debby Gommeren (29) beweert enkele zeer opmerkelijke berichten gekregen te hebben van de nieuwe vriendin van Wout Bru (48) model Natassia Van Kerkvoorde (25). Natassia beschuldigt haar ervan om naaktfoto's gestuurd te hebben naar Wout.

"Waarom zou ik dat in godsnaam doen?", aldus Debby. "We zijn gewoon vrienden. Ik heb hem nog nooit naaktfoto's gestuurd."

"Ik denk dat ze eigenlijk een enorm onzeker meisje is. En blijkbaar ziet ze mij als een bedreiging voor haar relatie.Dat maak ik trouwens wel vaker mee... Ik kreeg ondertussen ook van heel wat mensen te horen dat Natassia ziekelijk jaloers is. Tja, dat zal dan wel waar zijn zeker? Waarom zou ze mij anders zonder reden zoiets verwijten? Het internet staat vol met pikante foto's van mij! Als Wout die wil zien, hoeft hij maar te surfen. Ik hoef hem daarvoor echt geen berichtjes te sturen." 

Ook doet ze een opvallende uitspraak over de vriendin van de topchef. "Natassia heeft een seksfilmpje online staan waarin zijzelf met Louise van `Temptation Island' te zien is. Dat zegt toch wat voor iemand ze is?"

TV-Familie contacteerde ook Natassia zelf, om haar kant van het verhaal te horen. Maar daar vielen ze toch in verbazing, want volgens haar is er niets aan de hand. "Ik heb met niemand problemen, dus ook niet met Debby." Volgens Debby doet ze dat enkel om haar 'hachje' te redden.

In de TV-Familie staat ook een screenshot van de berichten van Natassia naar Debby.