Essense schepen van Mobiliteit doet schokkende ontdekking in haar reep chocolade van Côte d'Or: Dit had slecht kunnen aflopen

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
De Essense schepen van Mobiliteit Brigitte Quick is maandag serieus geschrokken. Ze deed een schokkende ontdekking toen ze een reep chocolade van Côte d'Or (pecannoten en cranberries) aan het eten was.

Plots voelde Quick iets hard in haar mond. Ze dacht dat het een harde noot was, maar de werkelijkheid was veel schokkender. Zo zat er een veiligheidsspeld in haar reep chocolade. “Ze was gelukkig dicht, maar het was toch even schrikken. Je zou bijna afleren om nog chocolade te snoepen", reageert de schepen in Het Laatste Nieuws.

"Ik heb meteen maar het bedrijf gewaarschuwd. Ik wil helemaal geen schadevergoeding of mensen afraden om chocolade te eten. Ik zal zelf ook altijd Côte d'Or blijven eten."

Veiligheidsspelden verboden

Het is een groot raadsel hoe de veiligheidsspeld in de chocolade is gekomen. Producent Mondelez International onderzoekt het incident. "In onze fabriek zijn zulke speldjes en andere attributen verboden", klinkt het.

Voorlopig gaat het ook maar om een alleenstaand geval. Er is op dit moment dus geen reden tot paniek. Wie zin heeft in een reep chocolade van Côte d'Or kan die dus gerust opeten.

Tags côte d'or