VTM

“Ja, Guido heeft seks gehad met Griet en kan zijn boete betalen, maar dan gebeurt er iets totaals onverwacht”

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
De verhaallijn omtrent Guido die als gigolo van Griet fungeert om zijn boete te kunnen betalen bereikt stilaan zijn hoogtepunt. Voor één nacht seks met een ontbijt ‘s ochtends krijgt hij 20.000 euro.

Gisteren was al te zien hoe Griet zijn schouders begint te masseren en Guido zegt: “Ik moet hier van genieten.” Zo lijken alle zorgen van de baan en kan ook de boete van 30.000 euro betaald worden. Maar de kijkers denken verder na en volgens hen is niets wat het lijkt. “Ik ben er 100% zeker van dat Guido nog lelijk in de problemen gaat komen”, denkt Angelo Decat. 

“Of Guido het gaat doen, weet ik niet. Maar ik weet wel dat de rechter gaat vragen waar al dat geld in zo’n korte tijd vandaan komt. En dat is weer de start van nieuwe problemen voor Guido. Hoe je het ook bekijkt, hij heeft zijn geld verdiend met illegale praktijken. De rechter gaat zich sowieso vragen stellen.”

Kijker Gino Nevens is het helemaal eens denkt zelfs al na over de gevolgen. “Dan gaat hij ook nog eens de fiscus op zijn dak krijgen. Dan heeft hij pas serieuze problemen.”

Zal Guido het doen met Griet? En zal zijn relatie met Emma dit overleven? Vanavond weten we ongetwijfeld meer in een alweer nieuwe spannende aflevering van Familie.