Ontroostbare moeder onthult de laatste woorden die ze zei tegen haar zoontje net voor die om het leven kwam na gruwelijke aanval van hond

door: PMN
Jack Lis
Afbeelding bron: Daily Mirror

Emma Whitfield haar leven is sinds november 2021 niet meer hetzelfde en zal dat ook nooit meer worden. Ze verloor haar zoontje Jack Lis.

Emma is ontroostbaar door het incident. Haar zoontje kwam om het leven na een gruwelijke aanval van een hond. Ze weet nog heel goed wat ze zei tegen haar zoontje, slechts enkele minuten voor de aanval plaatsvond.

Het incident vond plaats in Wales. Emma herinnert zich die fatale dag nog als gisteren. “Ik bracht die dag mijn twee jongens naar school, zoals ik altijd deed”, doet ze haar verhaal in de Mirror. “Ik deed mijn taken tijdens de dag en ging ze weer halen.”

“Ik zei tegen Jack de gebruikelijke dingen. Dat is onder meer dat hij voorzichtig moest zijn. Mijn laatste woorden waren: ‘Ik hou van je, wees voorzichtig’”.

Celstraffen
Amper tien minuten later werd bij Emma door de buurvrouw op de deur geklopt. Ze vertelde dat Jack aangevallen was door een hond.

Een aanval die haar zoontje uiteindelijk niet zou overleven. De eigenaar van de hond, Brandon Hayden, werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier jaar en zes maanden.

Amy Salter, die door de eigenaar werd gevraagd om op de hond te passen, werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar. Beiden hebben ook voor onbepaalde tijd het verbod gekregen om nog een hond te bezitten.

Tags hond