Vrouw ligt zwaargewond op straat, parket zoekt getuigen: "We houden alle pistes open"

door: STS
ziekenwagen
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Een vrouw is ernstig gewond aangetroffen op straat. Ze zou mogelijk zijn aangereden door een voertuig, maar het parket houdt alles pistes open.

De vrouw werd in de nacht van 22 op 23 juli gevonden in de Pastoor Douvenstraat in Heusden-Zolder, zo laat het Limburgse parket nu weten.

Het slachtoffer werd ter plaatse verzorgd door ambulanciers en een MUG-arts, alvorens ze met spoed werd overgebracht naar het Jessa-ziekenhuis in Hasselt.

"We hebben het labo van de federale politie, een wetsarts en een verkeersdeskundige aangesteld om de feiten te onderzoeken", meldt het parket.

"Uit de eerste vaststellingen blijkt dat de vrouw zou zijn aangereden door een voertuig. Momenteel ligt de 39-jarige vrouw uit Houthalen-Helchteren nog steeds op de intensieve zorgen."

"De exacte omstandigheden waarin de vrouw haar verwondingen opliep zijn op dit ogenblik nog steeds onduidelijk en we houden alle pistes open", aldus het parket.

Er wordt tevens een oproep gedaan naar getuigen. "Indien u meer informatie zou hebben betreffende deze feiten, neem dan contact op met de politie op 011/45.01.11, ofwel via 112, ofwel via de website van de lokale politie. Ook aan de bestuurder van de wagen wordt gevraagd om zich te melden bij de politie om een verklaring te komen afleggen."