Man doodgeperst in vuilniswagen: "Hij verstopte zich wellicht voor de politie"

door: STS
Vuilniswagen
Afbeelding bron: Pixabay (archieffoto)

Een man is op tragische wijze om het leven gekomen, wellicht nadat hij zich probeerde te verstoppen voor de politie. Hij raakte verpletterd in een vuilniswagen.

De feiten speelden zich af in Wandsworth, een wijk in het zuiden van Londen. Een man van achter in de veertig werd dood aangetroffen in de achterzijde van een vuilniswagen.

Vermoed wordt dat hij door de vuilnisophalers werd opgeschept terwijl hij zich in een vuilniscontainer bevond. Voor het slachtoffer kwam alle hulp te laat, hij werd ter plaatse doodverklaard.

De politie had twintig minuten eerder een oproep ontvangen over een huiselijke ruzie in de buurt, waarbij een vrouw van achter in de veertig en een jongetje gewond waren geraakt.

Een mannelijke verdachte sloeg daarna op de vlucht en zou dan in een vuilniscontainer geklommen zijn. Hij werd op dat moment niet achterna gezeten door de politie. Het is vooralsnog onduidelijk of het om een tragisch ongeval of om een zelfdoding gaat, schrijft The Sun.

Wie met donkere gedachten of vragen over zelfdoding zit, kan altijd anoniem en gratis terecht op het nummer 1813 of op Zelfmoord1813.be.