Politie doet bizarre ontdekking in appartement: "Die ligt hier al tien jaar dood"

door: STS
politie
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Een man is na zijn dood jarenlang blijven liggen in zijn appartement. Het duurde bijna tien jaar voor zijn lichaam gevonden werd.

Het gaat om een oudere man uit de Noorse hoofdstad Oslo. Volgens zijn buren was hij tijdens zijn leven meermaals getrouwd en had hij ook meerdere kinderen.

Maar de man leefde alleen en teruggetrokken. De buren dachten dat hij verhuisd moest zijn toen ze hem op een gegeven moment niet meer zagen. Bovendien werden zijn rekeningen via automatische betalingen in orde gebracht, dus ook op die manier gingen nergens alarmbellen af.

Politie

Uiteindelijk werd het stoffelijk overschot in december van vorig jaar ontdekt toen er onderhoudswerken aan het appartement moesten uitgevoerd worden en de man niet opendeed. De politie werd erbij geroepen en vervolgens werd het lichaam aangetroffen.

Wellicht stierf de man in april 2011 al. Dat kon afgeleid worden aan de hand van een brik melk en een brief. Hij stierf een natuurlijke dood, kwaad opzet was er niet in het spel, wees een autopsie uit.