Verschrikkelijk drama aan tankstation bij supermarkt: "En sommigen hadden nog het lef om te filmen"

door: STS
ongeval ziekenwagen
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Er heeft zich een verschrikkelijk drama afgespeeld aan een tankstation. Een man stak er zichzelf in brand.

Het incident deed zich voor in Blackley, een buitenwijk van Manchester, aan een tankstation bij een Tesco-supermarkt.

"Naar verluidt stak een man zichzelf in brand en werd hij met levensbedreigende brandwonden naar het ziekenhuis gebracht nadat hij eerst ter plekke door de brandweer was behandeld", schrijft The Sun.

Omstaanders probeerden met emmers water en een brandblusser de vlammen te doven. De man zou brandwonden opgelopen hebben over 90% van zijn lichaam. Hij overleed later in het ziekenhuis.

Een getuige vertelde aan Manchester Evening News: "Mijn verloofde en ik wilden boodschappen gaan doen. Plots liepen er mensen rond, die schreeuwden: 'Hij staat in brand, hij staat in brand!'. Mensen waren in paniek en liepen rond alsof er een bom ontploft was. Ik denk dat het was omdat we allemaal dachten dat het tankstation zou exploderen."

"We gingen kijken of we op de een of andere manier konden helpen, maar het was te laat. Een paar mensen hadden zelfs het lef om met hun telefoon beelden te maken van de arme man die op de grond lag te verbranden, en voor één keer waren het eigenlijk geen tieners. De tieners die er waren, waren echt bezorgd."