Aster Nzeyimana kan er zich in opwinden: “Beschamen mijn vertrouwen en ik zeg er niets meer tegen”

door: PMN
Aster Nzeyimana.jpg
Afbeelding bron: Eén

Aster Nzeyimana vormt een koppel met Lize Feryn. We zien hem ook in ‘The Voice’. Aster zegt wel dat zijn vertrouwen beschaamd is.
 

Aster Nzeyimana en Lize Feryn dromen luidop al van kinderen. “Ik heb een grote fout gemaakt”, legt hij uit in de podcast ‘Welcome to the AA’. “We hadden een grote interviewdag voor ‘The Voice’. Daar zijn dan de kranten en tijdschriften aanwezig.”

“Tijdens een interview met Dag Allemaal vroeg iemand mij of we al plannen hadden om aan kinderen te beginnen? Ik zeg dat we daar zeker al over nagedacht hebben. Ik zei ook dat het eerder al snel zal zijn dan laat, maar dat ik geen termijn kon geven.”

"Het is jammer dat mijn vertrouwen op zo'n manier beschaamd wordt"

Meer had men bij Dag Allemaal niet nodig. De uitspraak van Aster stond in het groot op de cover. "Sorry, maar dan voelt ge u zo’ne debiel", vindt Aster. "Iedereen zegt dan dat je met Dag Allemaal niet over kinderen mag praten want je weet wat er dan zal gebeuren.”

“Ik vind het heel jammer dat het vertrouwen op die manier beschaamd wordt. Ik ga daar dus niets meer tegen zeggen. Dat is nu het gevolg.”