Het is zover: Karen Damen hakt de knoop door nu ze weer single is

door: PMN
Karen Damen
Afbeelding bron: GoPlay

Voor Karen Damen eindigde het jaar nog met een echtscheiding. Het resultaat is dat ze voor het eerst in zeventien jaar de feestdagen doorbracht als single. Dat bracht Karen op een idee.

Recent kwam er het nieuws dat Karen Damen en haar man Anthony Van der Wee gingen scheiden. Het nieuws kwam als een donderslag bij heldere hemel. Niemand zag dit aankomen.

Karen vierde kerstavond als single. Alleen was ze gelukkig niet met kerstavond. Dat vertelt ze aan Het Laatste Nieuws.

“Op kerstavond was ik de gastvrouw bij mij thuis. Omdat ik zelf geen keukenprinses ben - en zeker niet voor 23 mensen - heb ik een traiteur laten komen. We vierden het met heel wat tantes en nonkels en neven en nichten tot in de vroege uurtjes.”

En ook op oudjaar was Karen niet alleen. Ze kreeg plots een geniale ingeving. De actrice trok met haar zoon Sky naar Zuid-Afrika.

Karen gaat daar Kathleen Aerts bezoeken. Ze leerden elkaar kennen bij K3. Het werd een hartelijk weerzien.

“Ik had dit jaar zoiets van: ‘wat ga ik in godsnaam doen met oudjaar’? En Kathleen Aerts vraagt al zolang om haar te bezoeken in Zuid-Afrika.”

“We kwamen altijd al goed overeen, maar het is er nooit eerder van gekomen. Eindelijk is het zover! We konden samen oudjaar vieren. Ik kijk er zo hard naar uit om van het zonnetje te genieten!”