Interessant voor spaarders: Deze bank verhoogt basisrente op spaarrekening

door: STS
Afbeelding bron: Photonews

Er is een bank die de basisrente op een spaarrekening gaat verhogen. Goed nieuws voor de klanten, want die spaarrekening gaat dus meer opbrengen.

Het gaat om Santander Consumer Bank. Deze bank voert een aanpassing door aan de Vision spaarrekening. De basisrente, die 1,45% bedroeg, is gestegen naar 1,60%. Dat weet de gespecialiseerde website Spaargids.be te melden.

De getrouwheidspremie van de Vision spaarrekening bedraagt 0,40%. Samengeteld zorgt deze rekening dus voor een opbrengst van 2%. "Vision is een online gereglementeerde spaarrekening met een hoge basisrente. Dat zorgt ervoor dat uw spaargeld vanaf de eerste dag opbrengt. Ideaal voor als u een spaardoel op korte termijn heeft of regelmatig uw spaargeld wilt opnemen", klinkt het bij Santander Consumer Bank.

"De basisrente wordt verdiend vanaf de dag dat het geld op de rekening wordt gestort tot de dag dat het wordt opgenomen. De getrouwheidspremie wordt enkel verdiend op bedragen die gedurende minstens 12 maanden na de storting ononderbroken op de spaarrekening zijn blijven staan."