Klanten van BNP Paribas Fortis en bpost bank moeten nu belangrijke keuze maken, die gevolgen heeft

door: STS
bnp paribas fortis
Afbeelding bron: Photonews

Klanten van BNP Paribas Fortis en bpost bank zullen binnenkort een belangrijke knoop moeten doorhakken. Bpost bank gaat begin 2024 namelijk op in moederbank BNP Paribas Fortis, en de klanten verhuizen mee.

Samen hebben BNP Paribas Fortis en bpost bank bijna 5 miljoen klanten. Zij zullen voor 18 november een belangrijke keuze moeten maken.

Ze kunnen kiezen tussen een goedkopere optie, die tevens inhoudt dat ze vooral in een postkantoor geholpen zullen worden voor hun bankzaken. Of ze kunnen opteren voor een duurder pakket. In dat geval kunnen ze in een BNP Paribas Fortis-kantoor terecht om geholpen te worden.

De eerste optie, het basispakket 'Easy Go', kost 2 euro per maand. Een uitgebreider pakket, 'Easy Guide' genaamd, kost 5,50 euro per maand.

"'Easy Go' omvat een rekening, maximum twee debetkaarten, de mogelijkheid om zes manuele transacties per jaar te doen en basisadvies. 'Easy Guide' omvat naast het basisaanbod nog twee kredietkaarten en uitgebreid financieel advies", meldt Spaargids.be.