Plopsa hield zich niet aan afspraak: "Had ik dát geweten, had ik nooit abonnement voor dochter gekocht"

door: STS
Plopsaland
Afbeelding bron: Photonews

Een vrouw die van een speciale actie bij Plopsa dacht te kunnen genieten, zag de spelregels plots aangepast worden. Plopsa heeft de fout inmiddels toegegeven en rechtgezet.

Leerkrachten kunnen bij Plopsa een gratis abonnement voor de Plopsa-pretparken verkrijgen. En de vrienden of familieleden die de leerkracht vergezellen, krijgen bovendien 5 euro korting op een ticket voor iemand die groter of gelijk aan 1 meter is.

De Hasseltse lerares Joke en haar partner dachten beiden hiervan te kunnen genieten en kochten vervolgens een abonnement voor hun dochtertje, en een parkeerabonnement. Maar een maand later stelde het koppel vast dat Plopsa de regels plots veranderd had.

"Een leerkracht mag nu één keer per jaar gratis binnen in een van de parken, bij aankoop van één betalend ticket. Had ik dat geweten, dan had ik nooit een abonnement voor mijn dochter gekocht", vertelde de vrouw aan Het Belang van Limburg.

"Nu worden we bijna verplicht om een abonnement te kopen om toch te kunnen blijven genieten van de abonnementen die we gekocht hebben."

Voordeel voor leerkrachten behouden

De krant confronteerde Plopsa hiermee, en het bedrijf geeft toe een fout gemaakt te hebben bij de interne communicatie. De fout werd meteen rechtgezet, waardoor leerkrachten nu toch weer van het oorspronkelijke voordeel kunnen genieten, en dit nog tot 31 december.

Volg Redactie24 nu op Instagram