Allison Scott verbaast iedereen met fantastisch nieuws na pijnlijke scheiding met Sean Dhont

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Sean Dhont raakte twee jaar geleden verwikkeld in een sexting-schandaal. Dat kostte hem uiteindelijk ook zijn huwelijk met Alisson Scott.

Sean Dhont is intussen al even terug gelukkig met Maithé Rivera. De twee leerden elkaar kennen nog voor de scheiding tussen Sean en Alisson rond was. In Dag Allemaal getuigt Allison nu ook over die intense periode. Ze kampte zelfs met een eetstoornis.

Gisteren berichtten we al over Alisson Scott. Langzaam maar zeker pikt ze intussen de draad weer op van haar leven. Het laat haar dan ook koud wat Sean momenteel doet, dat vertelt ze deze week in Dag Allemaal. 

Hoewel ze even getwijfeld heeft om toch terug te keren naar de VS, heeft ze toch beslist om in Antwerpen te blijven wonen. Het is dan ook een erg leuke stad. “Daarom start ik met een Canadese vriendin, die ook in België woont, een creatieve studio, waar we originele projecten gaan uitwerken."

"Content maken voor Instagram, projecten rond kunst opstarten, ik ga haar leren tatoeëren, misschien een podcast. Deze week starten we, ons eerste project gaat over Valent?n", besluit ze.