Angstzweet breekt uit bij Kim Van Oncen na overstap bij Radio 2: "Heb er ook al met VRT over gesproken"

door: STG
kim van oncen
Afbeelding bron: Photonews

Sinds gisteren presenteert Kim Van Oncen elke ochtend aan de zijde van Peter Van de Veire. Met 'Goeiemorgen Morgen!' debuteerde ze dan ook als radiopresentatrice.

De carrièreswitch van Kim Van Oncen is op zijn minst gezegd opmerkelijk te noemen. De actrice was gisteren voor het eerst te horen op de radio. Met 'Goeiemorgen Morgen!' schrijft ze dan ook samen met Peter Van de Veire geschiedenis.

Het verdwijnen van de regionale ochtendblokken kon dan ook op heel wat kritiek rekenen. In de eerste aflevering vroeg Peter dan ook om begrip. "Het is een nieuwe show en dat is als een relatie: je moet het tijd geven. Maar we beloven dat we er iets moois van maken."

Ook Kim Van Oncen moest even wennen. In Het Laatste Nieuws laat ze dan ook weten of er nog tijd is voor andere dingen. "Ja, mijn tijd is inderdaad beperkter, maar er staan nog wel wat dingen klaar die binnenkort uitkomen, waaraan ik al meegewerkt heb”, klinkt het.

Ze praat ook openlijk over haar grootste angst. "Dat was ook wel één van mijn grootste angsten waarover ik ook gesproken heb met de VRT. Ik wil echt wel blijven acteren, want ik vind dat zo leuk", aldus Kim.

“Door mijn vakanties en door de flexibiliteit van hun kant uit is er echt nog wel ruimte om bepaalde andere dingen te doen”, klinkt het. “Dus ja, ik ga acteren zeker niet helemaal laten vallen", besluit ze.