Brecht uit 'Blind Getrouwd' zegt Dziubi meteen waar het op staat na eerste kerst samen: "Doe ik niet aan mee"

door: STG
Dziubi en Brecht in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Het was gisteren een spannende dag voor Brecht en Dziubi in 'Blind Getrouwd'. Ze vierden dan ook hun eerste kerst samen.

De eerste kerst samen vieren als getrouwd koppel, dat is wat Brecht en Dziubi gisteren hebben gedaan. In Het Laatste Nieuws geven ze dan ook graag een inkijk op het verloop van deze magische dag.

“Het is voor mij zelfs de eerste keer dat ik kerst vier met een partner. En niet eens met een lief, maar mijn man! Stiekem ben ik wel wat zenuwachtig. Het is een nieuwe mijlpaal", zegt Brecht.

“Normaal gezien vier ik kerstavond met mijn familie", zegt Dziubi. “Dit jaar doen we het dus anders dan anders. Meestal ga ik met mijn ouders op restaurant voor een vijf- of zesgangenmenu. En dan delen we pakjes uit volgens ‘secret santa’. Dit jaar doen we dat ook, alleen schuift Dziubi mee aan tafel. Kerstdag is inderdaad voor zijn ouders!”

Toch heeft Brecht ook nog een duidelijke boodschap voor Dziubi. “Aan less is more doe ik niet mee met kerst”, lacht Brecht. “Eerst uitgebreid aperitieven, dan wat amuses en minstens een voor-, hoofd- en nagerecht. Ik ben wat dat betreft een bourgondiër", klinkt het.