'Buurtpolitie'-actrice Dorien Reynaert beleeft nachtmerrie met zoontje Wolf: "Het ondenkbare is gebeurd"

door: LHX
Afbeelding bron: Instagram

Dorien Reynaert, die bekend is als actrice in 'De Buurtpolitie', heeft een zoontje van twee jaar oud, Wolf. Hij zat tot twee weken geleden met zijn rechterbeen in het gips.

Wolf was afgelopen zaterdag al twee weken uit het gips, toen het helemaal misliep. "Het voorbije weekend is het ondenkbare gebeurd", schrijft Dorien Reynaert in haar Instagramverhaal. 

Met het gezin zaten ze op restaurant, toen Wolf besliste om een kijkje te gaan nemen in de speelhoek. Hij stond op een gegeven moment beneden aan de glijbaan, toen er plots een groter kind met volle snelheid kwam af gegleden. 

"Wat volgde was een lange avond/nacht op spoed en het verdict dat deze keer zijn linkervoet serieus was gehavend en dus drie weken in de gips zou moeten", vervolgt ze. "Ik werd toch wel even gek."

Hoewel Wolf er gelukkig niet al te veel last van heeft, maakt Dorien zich toch grote zorgen. Ze merkt immers dat hij blijkbaar vrij snel letsels oploopt aan zijn beenderen. "Als dit voor een andere ouder herkenbaar is, of er leest een gespecialiseerde arts mee, laat me alsjeblieft iets weten", roept ze haar volgers dan ook op.

Dorien Reynaert
Afbeelding bron: Instagram @dorien_reynaert
Dorien Reynaert
Afbeelding bron: Instagram @dorien_reynaert