Cath Luyten verklapt groot mediageheim dat niemand zag aankomen

door: STG
Cath Luyten
Afbeelding bron: Eén

Cath Luyten liet zich al enkele weken van haar beste kant zien in 'Celebrity MasterChef Vlaanderen’. Tijdens de opnames van het programma leerde het VRT-gezicht een andere kant van zich kennen.

De strijd om de beste 'Celebrity MasterChef' van Vlaanderen is volop aan de gang. Eén van de opvallende namen tussen de deelnemers is die van presentatrice Cath Luyten. Helaas moest ze het programma verlaten na de vijfde aflevering.

In de podcast 'Achter De Schermen' doet de presentatrice een straf mediageheim uit de doeken. "Het eten dat je de jury ziet proeven, is niet meer warm”, zegt Cath Luyten in de podcast. “Op het moment dat we onze handen van ons gerecht moeten houden, hebben we twee borden gemaakt. Eén dat mooi bleef en één waarvan de jury onmiddellijk kon proeven als het nog warm was”, vertelt Cath.

“Zij nemen notities en onthouden zo wat ze ervan vonden.” De hobbykoks worden intussen uit de studio geleid om interviews op te nemen. Pas daarna worden de opnames hervat waarbij de jury niet mag laten blijken dat het gerecht intussen al koud is.