Conner Rousseau openhartig over seksuele geaardheid: “Tegenwoordig redeneert men zo”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Conner Rousseau werd op zijn 26ste voorzitter van de socialistische partij. Hij is daarmee de jongste partijvoorzitter ooit.

In de rubriek ‘Bedgeheimen’ van ‘Gert Late Night’, kruipt Conner Rousseau in bed bij James Cooke om er een openhartig gesprek te voeren. James snijdt meteen een gevoelig onderwerp aan: zijn seksuele geaardheid. De presentator heeft namelijk lang getwijfeld op Conner niet gay was.

Conner ontkent dat. “Tegenwoordig als je 27 bent en je hebt geen lief, dan is dat zo.” James voegt toe dat Conner welkom is aan de homoseksuele kant, maar Conner houdt voet bij stuk: “Het is goed. Ik blijf aan deze kant van het plexiglas.”

Dat Conner knap is, weet hij ondertussen zelf ook, maar dat mensen op hem zullen stemmen omwille van ‘Conner’ en minder omwille van de politicus deert hem niet zozeer. “Alle middelen zin goed om je doel te bereiken, zeker? Maar het kan allemaal rap gedaan zijn. Ik ben op mijn 26ste voorzitter geworden. Maar stel dat het niet lukt, wat ga ik dan doen met mijn leven?”