Eline De Munck zet puntjes op de i nadat ze poedelnaakt poseert op sociale media

door: STG
Eline De Munck
Afbeelding bron: Instagram @elinedemunck

Eline De Munck wist deze week de aandacht van heel wat volgers te trekken. Ze deelde een foto waarop ze poedelnaakt poseerde voor de spiegel met haar zwangerschapsbuikje.

Eline De Munck maakte nog maar net bekend dat ze zwanger is van haar eerste kindje. Op Instagram post ze nu wel een heel gewaagde foto die massaal veel reacties uitlokt.

De onderneemster neemt dan ook geen blad voor de mond en zet de puntjes op de i. "Ik kom net terug van een deel van de wereld waar helaas nog steeds een groot onderscheid is tussen mannen en vrouwen", begint Eline haar verhaal.

"Ondanks de fantastische ervaringen die ik mocht beleven maakt dat me triest. Dan wil ik rebelleren en tonen dat elk persoon, elke vrouw, zelf zou mogen beslissen hoe ze omgaat met haar lichaam. Zeker op momenten als deze, wanneer mijn lichaam in volle overgave aan het leven is", klinkt het.

"Dat is iets moois dat ik wil delen om trots te kunnen zijn op dat lijf. Daar is niets vulgairs, te sexy of verkeerd aan. Iedereen zou die vrijheid moeten hebben", aldus Eline.

InstagramEline21102023a.jpg
Afbeelding bron: Instagram @elinedemunck