Het is zover: Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd' ziet zijn wens eindelijk in vervulling gaan

door: STG
Joren uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Joren Dumont is zijn deelname aan 'Blind Getrouwd' nog lang niet vergeten. Het avontuur heeft voor hem geen vrouw opgeleverd, maar wel een fantastische vriendschap.

Het huwelijk van Joren Dumont en Lien Opdebeeck bleef jammer genoeg niet duren. De twee besloten om elk terug hun eigen weg te gaan. Al opende het avontuur voor Joren wel al heel wat deuren.

Aan het begin van het nieuwe jaar ziet hij dan ook een grote wens van hem in vervulling gaan. Dat heeft alles te maken met een weddenschap tussen Joren en Christoff die ontstond bij zijn deelname aan 'Blind Getrouwd'.

Joren droomt er al langer van om eens een nummer op te nemen met zijn goede vriend Christoff. Intussen zijn ze dan ook samen de studio ingedoken om een après ski-song op te nemen.

"Ik weet dat Joren ongelooflijk veel skills heeft bij vrouwen. En ik dacht van: ja, dat gaat hier boem patat zijn op de eerste huwelijksnacht", begint Christoff. Maar niets was minder waar. "Dus ik heb Joren gezegd van: 'Ja, ik ben verloren. Nu mag jij mij een opdracht geven. Dit was volgens mij wel de grootste opdracht uit mijn carrière", besluit Christoff.