Hoe 'Blind Getrouwd' Australië echt volledig uit de hand loopt: "Behoefte uitgesmeerd op auto van mijn ex"

door: STG
'Blind Getrouwd: De Jubilee'
Afbeelding bron: VTM

'Blind Getrouwd' ligt intussen al een tijdje achter ons. Intussen zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen volop aan de gang, maar in het buitenland heeft een kandidate nu een wel heel opvallende uitspraak gedaan.

In 'Married at First Sight', de Australische versie van 'Blind Getrouwd', gaat het er een stuk pittiger aan toe dan bij ons. Dat blijkt uit een opvallende uitspraak van een van de kandidaten.

In een interview met de radioshow 'Fitzy and Wippa' gaf kandidaat Claire Nomarhas toe dat ze ooit haar behoefte heeft gedaan op de auto van haar ex. Dat deed ze uit wraak nadat haar ex haar had gedumpt.

Een vriend van haar ex reageerde ook op het verhaal. "Ze deed haar behoefte in haar hand. Vervolgens smeerde ze het uit over de autoruit van mijn kameraad. Nadien vertelde ze het vol trots aan haar vriendinnen", klinkt het.

Benieuwd of we na het aankomende seizoen van 'Blind Getrouwd' ook bij ons zulke taferelen mogen verwachten. Het is nog niet duidelijk wanneer het nieuwe seizoen bij ons verwacht wordt.