Jonas Van Geel doet opvallende vaststelling bij zoontje Charlie

door: COS
Afbeelding bron: VTM

Afgelopen zondag kwam er een einde aan de Spektakelmusical 40-45. Na vier jaar viel het doek in het Studio 100 Pop-up theater in Puurs.

Voor de laatste voorstelling op 3 juli deelden Jelle Cleymans en Jonas Van Geel opnieuw het podium. Zij waren er ook al bij toen '40-45' in première ging op 7 oktober 2018. Na vier jaar hebben de beste vrienden het avontuur samen kunnen afsluiten.

"Wat een reis... Wat een verhaal... Nooit gedacht dat een voorstelling zo bepalend kon zijn in een leven", blikt Jonas op Instagram terug op het avontuur. Door corona duurde het hele verhaal vier jaar. "Een periode van intens geluk en intens verdriet."

Dat er bijna vier jaar zat tussen de eerste voorstelling en de laatste, merkt Jonas bij zoontje Charlie. Die was namelijk nog niet geboren bij de première. "En nu zat hij met een grote koptelefoon in de coulissen te kijken hoe papa en peter Jelle op een trein stonden..."

Jonas wil iedereen bedanken voor de mooie tijd. "Dank studio 100 voor deze kans en het geloof in verhalen! Dank kleine generaal voor je begeleidende hand in het vertellen van dit verhaal. Dank Gert voor het vertrouwen. Dank broer om het elke keer weer aan te gaan wanneer het licht uit ging... doek!"