Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd' gaat challenge aan en doet waanzinnige belofte

door: STG
Joren uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Joren Dumont is zijn deelname aan 'Blind Getrouwd' nog lang niet vergeten. Het avontuur heeft voor hem geen vrouw opgeleverd, maar wel een fantastische vriendschap.

De vriendschap uit 'Blind Getrouwd' is Joren Dumont erg veel waard. Jammer genoeg was zijn huwelijk met Lien Opdebeeck van korte duur. De twee besloten na het avontuur elk hun eigen weg te gaan. Al heeft Joren nog regelmatig contact met de andere deelnemers.

Zo roept hij op om te stemmen voor Dziubi en Brecht. Het powerkoppel van de reeks is namelijk genomineerd voor 'De Kastaars' in de categorie 'Deelnemer van 2022'. Joren wil dan ook volop stemmen verzamelen.

Om er zeker van te zijn dat Brecht en Dziubi kunnen winnen doet hij dan ook een waanzinnige belofte. “Bon mannekes, tijd voor wat propaganda!”, schrijft hij op Instagram. “Als deze twee heerlijke klasbakskes een Kastaar winnen, zing ik op de Grote Markt van Antwerpen met mijn roze micro in mijn onderbroekske het liedje van ‘ik heb drie haren op mijn borst, ik ben een beer’", luidt het.