Kim Van Oncen moet pijnlijk afscheid verwerken: "Ben er het hart van in"

door: STG
kim van oncen
Afbeelding bron: Photonews

Binnenkort kunnen we Kim Van Oncen dagelijks op de radio horen. Samen met Peter Van de Veire zal ze het ochtendblok op Radio 2 voor haar rekening nemen.

Vorige week kwam de VRT plots met een verrassing van formaat. Kim Van Oncen zal binnenkort samen met Peter van De Veire het ochtendblok presenteren op Radio 2. Een beslissing die niet bij iedereen in goede aarde valt.

Twee weken voor de start van dat nieuwe avontuur krijgt Kim Van Oncen dan ook een nieuw, pijnlijk afscheid te verwerken. Ze vertelt er dan ook alles over in Het Laatste Nieuws. Gisteren zagen we haar nog een laatste keer schitteren in de kerstspecial van Dertigers.

“Het ideale dessertje dat het afscheid minder moeilijk maakt. Toen er een einde kwam aan de reeks waren we daar allemaal het hart van in, maar dat het afscheid op deze manier in stukjes verliep, maakte het gelukkig wel een pak draaglijker", zegt Kim.

Binnenkort gaat de reeks gewoon verder met een nieuwe cast. “Dat wij moesten stoppen, vond ik erg”, klinkt het nog in Het Belang van Limburg. Al begrijpt ze wel de beslissing van de makers om te stoppen en het verhaal niet uit te melken. 

"De keuze om met ons te stoppen is meer met het verstand genomen, dan met het hart. Ik hoop dat het nieuwe seizoen een even groot succes zal worden. Het gaat alleen vreemd zijn om andere acteurs te zien", besluit Kim.