Kim Van Oncen weet iedereen te verbazen met nieuwe stap in carrière: "Eindelijk!"

door: STG
Kim Van Oncen
Afbeelding bron: Photonews

Kim Van Oncen mocht het nieuwe schooljaar weer starten aan de zijde van Peter Van de Veire bij Radio 2. Ook in het nieuwe radioseizoen maakt ze de luisteraars wakker met de actualiteit van de dag.

Tijdens de zomermaanden mocht Kim Van Oncen even uitrusten na het eerste seizoen van 'Goeiemorgen Morgen' op Radio 2. Dat de actrice van alle markten thuis is, is al langer geen geheim meer.

Naast acteren komt daar binnenkort nog een nieuwe carrièrewending bij. Na maanden zwijgen mag Kim eindelijk vertellen wat haar nieuwste project inhoudt. “EIN-DE-LIJK”, kondigt Kim dit heuglijke nieuws vol trots aan op Instagram.

Ze kondigt haar nieuwe kledingcollectie aan. “Wederom is er voor elke gelegenheid een stuk en is er aandacht voor details en stoffen. Steeds met een stoere trendy touch die je kan aanvullen met basic musthaves", klinkt het trots.

Ook de reacties zien er veelbelovend uit. "Ik wil alles", "Meer dan geslaagd" en "Prachtig, zowel de kleren als het model", klinkt het dolenthousiast in de reacties.