Lesley-Ann Poppe reageert voor het eerst op inval: "Zwaar vermoeden van wie de klacht komt"

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Lesley-Ann Poppe reageert vanochtend voor het eerst op de inval in haar Beauty & Medical Academy in Antwerpen. Het parket viel binnen met een huiszoeking, na een klacht over illegale behandelingen.

Het is intussen al meer dan een week geleden dat het parket binnenviel in de Beauty & Medical Academy in Antwerpen van Lesley-Ann Poppe. Vanochtend reageert ze voor het eerst op de inval. Ze reageert scherp en heeft zelfs een vermoeden wie achter de klacht zit.

Vorige week zondagochtend viel het parket binnen in de school na een klacht. Volgens de letter van de wet is de zogenaamde 'microneedling' cursus uit het aanbod 'illegaal handelen in de geneeskunde'. In afwachting van het onderzoek werd de cursus offline gehaald. 

Het is niet de eerste keer dat Lesley-Ann Poppe controle over de vloer krijgt. "We hebben regelmatig politie over de vloer. Dat is zo in deze sector: alles wordt streng gecontroleerd. De dag dat we CBD-gezichtsmaskers begonnen te verkopen, stond de inspectie al voor de deur", klinkt het in een interview met HLN.

Daarnaast heeft Poppe een zwaar vermoeden van wie de klacht komt. "Mijn zaken draaien zo goed, en deze branche is hard. De snoodaard die ik in gedachten heb, heeft me al verschillende zaken gelapt en heeft al verschillende klachten ingediend", klinkt het gefrustreerd.