Linde Merckpoel deelt erg droevig nieuws over haar zwangerschap

door: STG
Linde Merckpoel
Afbeelding bron: Photonews

De zwangerschap van Linde Merckpoel verloopt de laatste tijd moeizaam. In Het Laatste nieuws deelt ze dan ook droevig nieuws.

Linde Merckpoel werd twee jaar geleden voor het eerst mama van een dochtertje Cleo. Intussen loopt ook haar tweede zwangerschap op het einde. De laatste tijd verloopt haar zwangerschap wel bijzonder moeizaam.

Linde maakt er dan ook geen geheim van dat ze helemaal niet zo graag zwanger is. "Ik vind het superheftig", zegt Linde in een interview met Het Laatste Nieuws. De tweede zwangerschap voelt voor haar dan ook veel zwaarder aan dan de eerste. 

“Je wordt als vrouw overgenomen. Ik vind het ellendig om te voelen dat mijn lichaam niet marcheert zoals ik zou willen”, klinkt het. “Ik voel me tijdens een zwangerschap gereduceerd tot iets ‘dragends’”, zegt Linde.

Daarnaast vindt ze het dan ook jammer dat ze enkel nog als mama gezien wordt en niet meer als vele andere dingen die ze ook in haar mars heeft. Hoewel de zwangerschap tegenvalt, kijkt ze ernaar uit om de baby binnenkort in haar armen te sluiten. “Ik tel af naar januari”, besluit Linde.