Luc Appermont is streng voor Bart Kaëll: “Ik moet constant achter hem aanzitten”

door: ASX
Luc Appermont en Bart Kaëll
Afbeelding bron: Photonews

De energiecrisis en stijgende facturen houden menig Vlaming wakker, ook de bekende Vlamingen. In ‘De Weekwatchers’ op Radio 2 vroeg presentator Ruben Van Gucht aan Luc Appermont en Bart Kaëll hoe zij zich voorbereiden op de winter.

 

 

Luc onthult dat vooral hij erop let waarop er bespaard kan worden. “Ik moet altijd achter Bart aanlopen. Het licht dat blijft branden, de deur die blijft openstaan. Ik moet constant achter hem aanzitten”, bekent Luc.

Volgens de presentator heeft dat te maken met hun verschillende achtergrond. “Mijn vader was bediende, wij hebben altijd op de kleintjes gelet. Bart komt uit een zelfstandige familie”, geeft Luc als reden op.

Bart lacht de commentaar van zijn wederhelft weg. “We zullen deze winter lepeltje lepeltje liggen om te besparen”, klinkt het gevat.

De heren hebben een huis in Spanje waar ze kunnen overwinteren en zo de factuur drukken, maar de drukke agenda laat dat niet toe. “Deze winter zitten we met onze tournee ‘Een paar apart’, we kunnen dus helaas niet naar Spanje”, besluit Luc.