Na mentale crash: Rani De Coninck verrast met erg positief nieuws op haar verjaardag

door: STG
Rani De Coninck in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'
Afbeelding bron: GoPlay

Rani De Coninck is deze week weer een jaartje ouder geworden. De presentatrice werd overdonderd met heel wat lovende reacties.

Het gaat stilaan beter met Rani De Coninck. Begin dit jaar was de presentatrice nog even out nadat ze een zware tegenslag te verwerken kreeg. 

“Enkele weken geleden sloeg in onze vriendenkring het noodlot toe en oude wonden zijn plots weer pijnlijk opengegaan", klonk het toen in een brief van Rani aan haar collega Raf Van Brussel. Rani kreeg in haar jeugd een zware klap te verwerken. Haar 23-jarige zus kwam 37 jaar geleden om in een verkeersongeval.

Intussen gaat het weer de goede richting uit met Rani. Deze week mocht de presentatrice dan ook 53 kaarsjes uitblazen. “Is het bij jou van ‘oei weer een jaartje ouder of joepieeee?’ Ik ben helemaal van dat laatste”, laat Rani weten op Instagram.

“Mógen ouder worden is een geschenk. Ik koester dat cadeau elke dag”, klinkt het. “Vanbinnen, door te genieten van het goeie leven, van de natuur, van al wie mij lief is, van de schoonheid in mensen, van al dat lekkers, van te bewegen, van de allerkleinste dingen, van het leven zelf, quoi”, weet Rani nog.