Na zijn deelname aan 'Blind Getrouwd': Joren Dumont heeft nog belangrijke boodschap voor Lien

door: STG
 Blind Getrouwd - Lien Opdebeeck - Joren Dumont
Afbeelding bron: VTM

Het huwelijk van Joren Dumont en Lien Opdebeeck liep niet over rozen in 'Blind Getrouwd'. Enkele maanden na het avontuur wil Joren dan ook nog iets kwijt aan Lien.

In het najaar van 2022 maakten we voor het eerst kennis met Joren Dumont in 'Blind Getrouwd'. Hij ging vol overtuiging het avontuur aan met Lien Opdebeeck, maar het sprookje tussen de twee bleef niet duren. Ze besloten elk hun eigen weg te gaan na het experiment.

Begin dit jaar bracht hij in Het Laatste Nieuws dan ook een opvallende wens naar buiten. "Als ik voor mezelf één wens heb, is het een toffe vrouw ontmoeten om samen van het leven te genieten, lekker te eten, af en toe een goed glas wijn te degusteren én met wie ik Vlaamse schlagers kan meebrullen in de auto", klonk het toen.

Gisteren liet hij in de krant dan ook weten hoe het nu met hem gaat. Hij onthult ook een belangrijke boodschap voor Lien. Joren voelt zich stilaan klaar voor een nieuw avontuur.

"Al is daten niet zo gemakkelijk wanneer je overal herkend wordt", klinkt het. "Ik denk dat ik de impact van het hele avontuur ook nog niet volledig verteerd heb. ‘Damn’, denk ik vaak, zo’n schone kans kregen Lien en ik en het was geen match. En net voor die match had ik mij ingeschreven.”