Piet Huysentruyt deelt emotioneel nieuws over kleinzoon: "Even slikken"

door: STG
Piet Huysentruyt
Afbeelding bron: Photonews

Piet Huysentruyt wist vorig jaar heel wat kijkers te overtuigen met een comeback van 'SOS Piet XL'. Naar aanleiding van zijn zestigste verjaardag kreeg hij een geweldige kans van VTM.

Piet Huysentruyt zal zich zijn zestigste verjaardag nog lang herinneren. Hij kreeg van VTM de kans om 'SOS Piet' eenmalig vanonder het stof te halen, maar daar blijft het niet bij.

Door het grote succes, mogen we ons stilaan opmaken voor een nieuw seizoen, waarvan de opnames volop aan de gang zijn. Al is dat niet het enige waar Piet momenteel mee bezig is. In Dag Allemaal laat de bekende tv-kok weten hoe het hem vergaat als kersverse opa. 

Enkele weken geleden werd hij voor het eerst opa van kleinzoon Joshua. “Op de dag na mijn zestigste verjaardag kregen mijn vrouw Véro en ik van m’n zoon Cyriel en z’n vriendin Agustina een envelop. Het leek op een uitnodiging, maar er bleek een eerste echografie van onze kleinzoon in te zitten."

"Het was eerst even slikken, maar dan kwamen de emoties. Het was een van de mooiste dagen van mijn leven, het was het beste cadeau dat ik me kon wensen. Ik had al een paar keer laten vallen dat ik echt naar een kleinkind uitkeek, ook in de pers. En kijk, het is er toch van gekomen", besluit hij.