Pijnlijk! Kim Van Oncen ziet het helemaal fout gaan met haar relatie: "Wordt zelfs niet meer over gesproken"

door: STG
kim van oncen
Afbeelding bron: Photonews

Sinds maandag kunnen we Kim Van Oncen elke ochtend aan het werk horen. Ze presenteert samen met Peter Van de Veire de gloednieuwe ochtendshow 'Goeiemorgen Morgen!'.

Het zijn drukke tijden voor Kim Van Oncen. Haar carrièreswitch is op zijn zachts gezegd opmerkelijk te noemen. Maandag was ze dan ook voor het eerst te horen op de radio. 

Al wil ze de ochtendshow ook blijven combineren met andere opdrachten. "Dat was ook wel één van mijn grootste angsten waarover ik ook gesproken heb met de VRT. Ik wil echt wel blijven acteren, want ik vind dat zo leuk", klinkt het in TV Familie.

“Door mijn vakanties en door de flexibiliteit van hun kant uit is er echt nog wel ruimte om bepaalde andere dingen te doen. Dus ja, ik ga acteren zeker niet helemaal laten vallen."

Een keuze die zware gevolgen heeft voor haar relatie. Zo heeft Kim haar trouwplannen helemaal opgeborgen. “Daar wordt nu zelfs niet over gesproken. Simpelweg omdat er door de bouw van ons huis geen budget meer over is voor een trouwfeest”, klinkt het.

“Och, het komt er ooit nog wel van. Ook al zijn we nu al heel innig verbonden door onze kinderen”, besluit Kim.