Producer 'Blind Getrouwd' neemt opvallend besluit over nieuw seizoen: "Voor minder gaan we niet"

door: STG
Blind Getrouwd
Afbeelding bron: VTM

De voorbereidingen van het nieuwe seizoen 'Blind Getrouwd' zijn volop aan de gang. Eerder pakte de makers nog uit met een verrassing van jewelste.

Vorig jaar besloot de productie van 'Blind Getrouwd' drastisch in te grijpen. Het programma kreeg een make-over, en werd voor het eerst tijdens de zomermaanden opgenomen. 

Ook dit jaar is dat het geval. Eerder deze week pakte de productie al uit met een verrassing van jewelste: ze gaan op zoek naar een vijfde match, die we niet in het programma kunnen volgen, maar wel bij VTM GO.

'Het Vijfde Huwelijk: zo zal het nieuwe programma gaan heten waarin drie vrijgezellen die het selectieproces hebben doorlopen, maar voor wie geen match werd gevonden, een nieuwe kans.

"Als er voor niemand een match wordt gevonden, dan komt er geen programma", zegt Gitte Mast aan Het Nieuwsblad. "We gaan de experten zeker niet aanmanen om voor minder te gaan."

Ook als er meer dan één match is, heeft de productie al een oplossing klaar. "Dan moeten we eerlijk zijn dat het productioneel niet haalbaar is."

"We hebben al vier koppels in het VTM-programma. Hopelijk komt er eentje bij op VTM GO. Dat is al heel veel liefde samen."